Sparad i Foton, Vardag

Lördag – Ekön

Helgerna går alldeles för fort.. Lördagen spenderades med Lina.. Underbara bästa du! Lång promenad på Ekön, i Dovern.. Ett fint naturresarvat som används till bete på sommaren. Massvis med fina ekar och fina ängar o små busar.. Man skulle kunna haft vallhundstävlingat vart som helst på den där ön. Så underbart fint! De tre kelpisarna röjde gärnet medans jag o Lina strosade runr, satt o solen o bara hade det bra!

Efter våran härliga promanad åkte vi hem till Kristina på Hejtorp Gårdsmejeri och tittade på hennes getter, pratade hund, smakade ost och åt våfflor! Mycket trevligt! Tack för att vi fick komma.

Vi han med en snabb shopping runda när vi kom tillbaka till Norrköping och passade på att svänga förbi brukshundsklubben också.. Vi är bra effektiva när vi vill minsann! Årets första agilitypass avklarat! Jax skötte sig fint, lite väl i gasen i början med efter att man svängt o svängt och svängt honom så kommer man in i hjärnan och då finns där ett driv sammankopplat med samarbete och då blir det bra! Bästa blå!

Annonser

En reaktion till “Lördag – Ekön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s