Sparad i Foton, Vardag

Födelsedagar, födelsedagar och födelsedagar!

Alltså februari.. Vilken månad.. Känns som om vi firat födelsedagar i en hel vecka.. Min mamma fyllde jämt så vi tog med oss kelpien och for norrut. Liten hund fick minsann stanna hemma. Ibland är det skönast så. Speciellt när man har världens bästa hundvakt som nästan bönar och ber om att vi ska åka bort så hon får ta hand om Khim..

Vi lagade god mat, drack gott och hade det trevligt.  En fin helg med familj och vänner, TP-spel, och massvis med mys. Tack alla för fina dagar!

matAtt leva tillsammans med en utbildad kock har ju minst sagt sina fördelar 😉

mat1

Väl hemma samlade vi ihop flocken och gick en skön promenad i skogen. Jag startar denna vecka med en förkylning. Älskar att vara sjuk. NOT! Men men.. Bita ihop på jobbet och väl hemma blir det te, soffan, dator i knät och sällskap med de bästa. Försöker små träna på promenader och i köket och trots i stort sett obefintlig träning så tar det sig. Tackar gudarna för att min lilla fluffiga är snabbare än snabbast i hjärnan och att jag för länge sedan grundade Jax (som inte alltid är snabbast på denna planet) så otroligt ordentligt! Bra taijming liksom  Den som tar tid på sig kan redan och den andra mer eller mindre fattar av att se på. Ibland har man tur typ..

Jax med snömustach

Khim pinnen

Annonser

2 reaktioner till “Födelsedagar, födelsedagar och födelsedagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s