Sparad i Foton, Khim/Jay valpar, Valparnas första 8 veckor

Sov gott nu lilla lilla Tiny <3

Vi kämpade, vi gjorde allt vi kunde, vi matade, vi tog hand om och vi älskade denna lilla underbara valp. I morse strax innan sex orkade inte hennes lilla kropp mer. Mitt ibland syskonen låg hon och såg ut som om hon bara sov. Men det gjorde hon inte. Under denna lilla korta tid hon fanns här hos oss hann man ändå skapa starka band. Jag vet att det är naturens gång, jag vet att det egentligen inte fanns något hopp men vi kunde inte låta bli att försöka, vi ville verkligen hoppas! Fina lilla underbara Tiny, vi möts på andra sidan regnbågsbron.

tik2_0
tik2_0_1
tik2_2

REGNBÅGSBRON
Någonstans finns en bro mellan himmel och jord….
På ena sidan himlen finns en alldeles särskild plats, dit leder Regnbågens bro. När en hund, som varit särskilt betydelsefull dör… Då kommer den över med Regnbågens bro.

Där finns ängar och kullar för alla våra vänner, de kan springa och leka tillsammans.
Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken-det är behagligt och skönt.
Hundar, som varit sjuka och gamla, skadade och lemlästade blir friska och starka igen, precis som vi minns dom i våra drömmar. Alla hundarna är glada och nöjda, utom en vemodig längtan. De saknar alla någon särskild, som de var tvungna lämna kvar. Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem-att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar vibrera av lycka och glädje. Hunden springer plötsligt ifrån de andra, flyger över det gröna gräset, benen bär henne allt snabbare. Hon har sett dig – du och din älskade vän möts nu igen – i en lycklig återförening – men nu för att alltid vara samman.

Du får överlyckliga pussar i hela ansiktet, dina händer smeker på nytt din kära vän-du ser än en gång in i de tillgivna ögonen, som så länge var borta ur ditt liv….men aldrig från ditt hjärta.
Tillsammans vandrar ni nu över Regnbågens bro….
men nu för att aldrig skiljas!

Annonser

2 reaktioner till “Sov gott nu lilla lilla Tiny <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s