Sparad i Amy "Lee", Foton, Khim/Jay valpar, Valparnas första 8 veckor

Amy ”Lee” – först att flyga iväg!

Nu kommer lite uppdateringar i efterhand. Sista veckan med gänget var verkligen blandad. Spänningen inför att släppa iväg dem, låta dem få egna nya familjer och samtidigt rädslan att man inte gjort nog. Att man missat något viktigt.

Först att lämna boet så att säga var lilla Amy eller Lee som hon nu heter och hädanefter kommer att kallas här. Upp till norra Norrland skulle hon flyga vår lilla underbara glädjespridare till valp. Denna lilla hund fastade verkligen i våra hjärtan. Som liten hade hon verkligen förmågan att ständigt hamna på fel plats och det var många gånger man fick ordna till så att hon hamnade rätt igen.

Hon är en genomlycklig hund som alltid bjuder upp till lek, en av dem som aldrig någonsin gav sig med att försöka få Jax att leka. Hon är den valpen som flest har fastnat för. Både för hennes sköna inställning till livet och för sina himmelska mörka ögon.

Den sista dagen fick hon såklart sova och leka med sina syskon.

trött
För att kunna flyga flygplan, sitta i knät och visa sig på en flygplats var hon tvungen att få sig en bad

bada
Hon tog det hela med ro men efter badet blev hon trött och fick ta en tupplur i sängen på sin förstahusses fötter

sover

Vi tog med oss Khim och Tee som sällskap i bilen och på flygplatsen. Tjejerna skötte sig exemplarisk i bilen, somnade efter bara några minuter. Väl framme tog vi ut hela ligan och gick in på flygplatsen. Två 8 veckors valpar i koppel vandrade glatt in på Arlanda med svansarna på topp. Vi hittade Lee’s nya matte på en gång och jag kan bara säga att det var solklart från första stund. Lee kastade sig upp på sin nya matte och bara älskade den finfina väskan hon skulle få åka i på planet. Khim gjorde sin grej som vanligt och efter att ha hälsat, lekt lite med valparna så somnade hon, på rygg mitt bland allt folk. Papperna avklarades och vi rastade av valparna. Sen stod vi där och skulle åka. Jag tog lilla Lee i famnen och pussade hennes underbara nos! Självklart kommer vi ses igen men ändå kändes det tungt men samtidigt var jag överlycklig.

Lee kommer att bo långt upp i Norrland där hon kommer att tränas till en brukshundsstjärna men även en hel del i vallning. Hon kommer bo i en fin hundflock och träna massor!

VI ÖNSKAT ETT RIKTIGT STORT LYCKA TILL från oss alla

Amy-Lee och HarrietLee med matte Harriet
(fin bild jag fått på mailen då jag såklart tog med mig kameran men inget minneskort)

Lee hemmaEn bild på lilla Lee hemma i sitt nya hem!  Hon ser ut att stormtrivas!!
(Tack för bilderna!!!)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s