Sparad i Foton, Ila, Khim/Jay valpar, Valparnas första 8 veckor

Ila – tredje valpen att lämna oss

Vi lämnade landet och alla underbara släktingar och åkte mot huvudstaden för en vecka hemma hos pappa i Huddinge. Väl hemma hos pappa mötte vi upp med Ilas nya matte. Ila är den förstfödda valpen, Khims första valp och därför känns hon alltid lite speciell. Det är häftig att minnas att hon föddes där hemma i köket för lite mer än åtta veckor sedan och att hon nu ska flytta till ett eget hem.

sitter1

Ila är en snabb och glad hund. Hon har två lägen. FULL fart framåt eller totalt avslappnad. Du kan lägga henne på rygg i dina handflator och hon ligger där blickstilla och bara slappnar av. Hon var minst i kullen genom hela tiden och väldigt väldigt lekfull.  Hon springer utan tvekan snabbast och man ser henne ibland bara som en svart/vit/brun suddig skugga som far förbi men oftast har man henne tätt tätt intill.

Nu bor hon i Gustavsberg med sin matte Malin och hennes sheltie storasyster Nemi. Ila ska bli Malins nya stjärna. Hon ska tränas i vallning och agility främst men känner jag Malin rätt kommer det nog bli både lite lydnad och kanske lite bruks.

spring

Vi önskar Malin det allra största lycka till med sin lilla Ila och ser verkligen fram emot att följa er!

malin&ila

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s