Sparad i Foton, Khim/Jay valpar, Valparnas första 8 veckor, Whin

Whin – nummer två att åka

Dagen efter att Lee hade åkt hem var det dags för Whin att lämna oss. Denna fina lilla tös har fångat mångas hjärtan. Hon är otroligt söt och alltid en valp som var med oss hellre än att härja långt bort i skogen. Hon är nog en av de klokare i kullen och det jag bland annat kommer att minnas av henne är när vi var hos veterinären och hon var klar på bordet så satte vi henne ute vid bilen med Khim. Khim hoppade in på golvet och lade sig till rätta och när vi kommer ut så har Whin hoppat upp i sätet och ligger där och bara tittar som om det var helt självklart att så hade hon alltid gjort.

titut

Hon ”valde” även sin familj alldeles själv. När de kom för att titta hade jag inte allt bestämt vilken valp de skulle få men Whin gjorde valet enkelt hon bara gick rakt fram till dem och sedan lämnade hon dem inte under hela besöket. Lätt som en plätt . Whin visste vart hon ville flytta!

med mamma

Hon kommer att bli vallhund hos familjen Kihlbom utanför Falun. De bor på en gård med får och höns. Hon har fått en border collie storasyster och kommer även få träna både lydnad och agility. Jag ser fram emot att följa denna lilla underbara individ och önskar Anna-Carin med familj ett stort varmt lycka till!

familj

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s