Sparad i Foton, Link, Tee, Träning, Vallning, Vardag

Hemma

Huddinge kommer nog alltid att kännas som hemma. Familjen, vännerna nära alla omgivningar så där bekant hemtama. Som vanligt alldeles full späckat schema.. Förra helgen: Valla med Jocke och Elin, som på den gamla goda tiden. Fika i hagen, en hel flock med halv vilda hundar, svår träning, sen bra träning. Massvis med prat – UNDERBART!

v8
Jax barnbarnet Lipp

v1Tee
v3Tee föser

v4Fina avstånd på den lilla!

v5Jocke och Boss inför delning

v6Boss med mjuk och fin attityd!!

v7Tränar försning

SE FLER BILDER HÄR

Lämnade av lite hundar på olika håll i Huddinge – TACK för hundvaktandet!
Snabb städade Jockes lägenhet sen en riktigt trevlig kväll, Sara, Issa, Jozzan, Jocke, Jag och Elin – kunde inte blivit trevligare. Upp tidigt för att kolla in SM i fårvallning!

Mötte upp Mamma (alldeles för länge sen ❤ ) och Anna med pappa Jay. Äntligen fick Tee träffa sin farmor! Satt på en stol, kollade tävlingar, fikade och hade det bra!

v2FAMILJEN – pappa Jay, dottern Tee och mamma Khim

När jag satte mig på tåget hemåt kände jag en tomhet. Efter mina vänner, efter min familj.. Huddinge kommer alltid kännas som hemma, den saken är då säker!!

Veckan efteråt rullade på, klämde in lite träning, passade på när Linkan var på besök.. Han är fin den lilla, stark, trygg och bara sådär gängligt söt men världens mest överdimensionerade näsa. Tränade i långsmal hage, nyttigt för storhundarna att tänka ödmjukhet i utgångar trots att de kommer nära djuren. Den andra gruppen var en familjegrupp med både tackor, tacklamm och storbaggen, alla helt nyklippta men bra fart under fötterna i naturhage. Avstånd stod på schemat och att ta styrning trots fart. De var även utmärkta delnings-tränings-djur så det passade vi på att träna också.

Fter helgen på Jocke och Elins får har Tee har fått vila från vallningen ett tag. Känns som om hon på alls sätt har nått den nivån man kan förvänta sig av en sån liten plutt som hon är. Hon växer just nu och är gänglig. Tänderna byts ut, pälsen lossnar och hon är ena dagen tuffast på jorden och andra dagen så liten liten liten. Hon börjar allt mer bli en liten unghund i mina ögon. Snart är valp perioden förbi. Hon kan sova borta utan att bita sönder något och kissa inne. Hon kan (nästan) gå en promenad utan att göra hoppatacker på sin mor. Hon kan (ibland) komma och vara nära utan att försöka slicka av hunden på en. Hon har förstått sig på den där blå hunden och lärt sig att hantera honom på ett bra sätt. Hon har anpassat sig till vår lilla familj och vårt sätt att leva!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s