Sparad i Khim, Sandras funderingar

När man bara snubblar över en lösning som inte fanns..

Vi börjar men nutid och går bakåt. Khim har flyttat till Anna och Jay. Det är inte för att jag inte tycker om henne, eller för att hon inte är bra, eller för att hon har gjort sitt, det är helt enkelt för att hon har det så fantastiskt bra hos Anna!!

I höstas efter valparna lånade Anna Khimmie en period för att hon behövde en extra hund till sina får. Det hittade varandra fint, tränade tillsammans och Khim trivdes som fisken i vattnet.  När vi var där och hälsade på med tanke om att ta hem henne så kändes det bara fel. Hon hade det så bra där hon var så hon fick stanna.

DSC_0005

Några veckor senare var det tävling och Anna startade Khim, och de fick till en fin runda! Det var med motstridiga känslor vi stoppade in Khimmie i vår bil efter det.. Väl hemma kändes det hux flux väldigt mycket med tre hundar. Tee kräver verkligen sin förare och Jax behöver ju även han en hel del. Det blev svårt att hinna med alla tre och Khim blev oftast den som bara fick glida med. Vi diskuterade hemma och kom fram till att det var orättvis mot Khim, att en så pass bra hund bara fick sporadisk träning och jag frågade Anna om hon skulle kunna tänka sig att ta henne. I mitten på december skjutsade vi Khimmie till Anna och där har hon varit sedan dess.

DSC_0121

Visst saknar vi Khimmie på alla sätt men mest så gläds jag över att hon får chansen att visa vad hon verkligen går för. Anna är en oerhört duktig hundtränare och en fantastisk hundägare. Khim har numera fått egna får, bor med sin ”pojkvän” Jay och har fått en engagerad, noggrann och superambitiös ägare!!! Hon kunde helt enkelt inte ha det bättre!

DSC_1148

Jag ser fram emot att följa era framgångar så nära jag bara kan!

Alla som har frågor eller åsikter om detta är välkomna att höra av sig via mail sandragreen86@hotmail.com

DSC_0038

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s