Sparad i Blogg100, Vardag

Jax vill göra valpar!

Igår morse vakande Jax och sa idag är det dags. Han är suveränt duktig på att hantera löptikar och bryr sig knappt men när det är höglöp har han har sån koll. Tee fattar noll och ställer väll upp sig sådär halvant men fattar knappt vad som händer. Jaxon sover, äter dricker, och varken piper eller stressar omkring men han leker. Han som normalt sett har ett ”personal space” på typ två meter ligger nära och brottas och är rätt så larvig.. Tee är lite i chock, hon förstår verkligen inte varför hennes sura stränga storebror hux flux har förvandlats till en busig snuskfarbror.

Såhär är det inte vanligt att man ser honom kan jag lova!!!

DSC_1925 DSC_1919 DSC_1916 DSC_1915

DSC_1926Igår var vi på klubben och i morse fick jag och Tee fick till lite träning (Jax fick ligga instängd av förståeliga själ). Fokus på senaste tiden har varit att kunna bära på apporten och kunna sätta sig och fram för allt komma in i fotposition med den. Hon blir mer taggad med metallen så vi kör på den och i morse bara lossnade det. Så skönt! Vi har senaste veckan byggt massa värde i ingångar och att ”bara vara” på vänster sidan och det har bevisligen hjälp massor.

Lydnaden känns så rolig nu med Tee då jag släppt lite fokus på fotgåendet. Vi kör pytte pytte lite med superhög lyckandegrad och bara har roligt. Igår gick hon flera meter både koncentrerat och med bra tryck. Sakta men säkert!

De andra momenten går verkligen framåt och det är snart dags för en liten avstämning för att få lite koll på vad hon kan!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s