Sparad i Blogg100, Vardag

Vad hände?

Tänk va tyst det blev. Tänk va mycket som hänt. Enkelt så kan man säga att vi numera håller till i Stockholm eller rättare sagt Huddinge. Mattias fick jobb häruppe så vi bestämde oss snabbt för att satsa. Vi har länge pratat om att vi skulle vilja flytta från Norrköping och nu kändes det helt rätt. Därför har vi målat och fixat och snickrat och städad och städad och packar och trixat och nu är vår lägenhet finare än den någonsin har varit. Vi hade en fotograf som kom förbi i i fredags och den borde komma ut till försäljning i veckan.

IMG_6508

IMG_6509

Papper på nya lägenheten fixades i söndags med inflyttning 1 juni. Så fram tills dess ska vi bo hos pappa och vänner. Det kan nog bli en utmaning för oss och för hundarna men det får lösa sig.

Jaxon har haft fullständig panik de senaste dagarna, han har knappt sovit och legat ihoprullad som en stel liten boll på hallmattan och följt mig med oroliga ögon. Tee har mest varit i vägen, det jag packat ner har hon släpat runt på eller lekt med eller bara legat svinsur bakom ett galler och suckat högt över alldeles för lite aktivering.

IMG_6513

Strax blir det lite aktivering för de stackars hundarna. På återseende!

Annonser

En reaktion till “Vad hände?

  1. Jaxon det kommer bli bra ,du kan komma till oss när du vill 🙂 och gosa med fluffbollarna hahaha !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s