Sparad i Vardag

Helg och kvällssemester i brist på annat..

Det är det vi gör just nu. Njuter av det man kan och där det finns tid. Strålande sol och mest sitter man inne på kontoret och längtar ut och hundarna ligger hemma. Långt ifrån optimalt.. I mina drömmar skulle vi bara vara på landet och skrota runt, bada simma, sola, läsa och mest bara vara. Nu går vi tidiga långpromenader innan sju på morgonen och sent på kvällen. Har inte tränat på en vecka. Vet egentligen inte hur jag känner inför det. Lite vakuum i både livet och hunderiet just nu. Men vi kommer igen – det gör vi alltid!! Med fyra hundar att ta hand om blir det mer fokus att liksom bara ha dem än att träna.

Snart kommer Lina- UNDERBART att ses. Har längtat ihjäl mig. Visst vi pratat i stort sätt varje dag i telefon men att ses är ändå bättre. Säkert tre månader sen sist. Vi skulle åkt på Kelpiemästerskapet egentligen men i det blev att umgås i stället. Funkar för mig!bad1 girlsDen här kombon med Ness och Tee är skön, de funkar toppenbra verkligen. Ness är så oerhört sund med andra hundar, underbart att se Jax fina egenskaper gå i arv. Jax och Ness är så kul att ha ihop. De är så lika så det nästan är knasigt!

Annonser

En reaktion till “Helg och kvällssemester i brist på annat..

  1. Håller med man vill bara var ute hela tiden inte sitta inne frmför en dator , men man får utnyttja kvällarna och som sagt helgerna som små minisemesters.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s