Sparad i Blogg100-2016, Vardag

Nulägesrapport

Vi får väll börja med det enklaste, vart är vi nu. Hundmässigt och kanske personligt, vi får se vad fingrarna vill. Hundmässigt är det lite stiltje. Chippen har precis flyttat mer om det finns att läsa HÄR på Keengreens sidan. Det var bestämt sedan en tid tillbaka och känns så blandat. Man saknar honom men just nu vet jag att han får massvis med träning, uppmärksamhet och utmaningar och mer kan nog en 1årig bordercollie pojke inte önska sig. Ihop med att Chippen skulle bo hos oss tiden tills Nicoline kunde hämta hem honom så fick Tee stanna hos väldens bästa Anna som har Wic och gammelfarbror Jim. Hon skulle stanna en vecka men nu efter sex veckor är hon kvar. Då jag har haft massor att göra och inte mått hundra så har hon fått stanna. De har tränad drag, sprungit massor, vallat och tränat. Hon kunde inte ha det bättre och Anna tycker att det funkar så bra. tee-wic

Det har varit tomt här hemma utan Vesslan helt klart men att veta att de mår fint, får massvis med träning, aktivering och omsorg då känns det inte lika jobbigt dessutom har de blivit superhårda här på bussarna som vi åker till jobbet så endast 2 hundar annars får jag inte gå på. Det innebär en 9 kilometers promenad x2 varje dag för att lämna hundarna. Alltid bra med motion men inte i snöstorm och tokförkyld, då är det skönt att ibland kunna ta bussen. .

Nu när storkusien har sportlov och kära morbror med familj erbjöd sig att ha hand om Jaxon några dag så gick jag igår och la mig i ett hundlöst hem. Konstig känsla, om man däremot slåss med tokförkylning underlättar det att inte gå sena kvällsrundor och tidiga morgonpromenader så jag tackar och tar emot. Tack bästa släkten som alltid ställer upp!

Annars kollar jag tävlingar inför våren för att matcha Tee på bästa sätt, fokus när hon kommer hem ska bli lydnadsklass III för att vi ska minsann ta det där första priset vi varit sååå nära på att vi kan börja ladda inför eliten.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s