Jax

Jax är bäst, tokigast och framför allt min. En hund med ett stort hjärta som följer mig i vått och torrt. Han ställer alltid upp, är med på allt och ger 100% jämt. En glad och sprallig hane som älskar träning i all dess former. Man kan lita på att han är den han är i alla situatioer sedan är det upp till mig hur jag ska reda ut dem..

Jag har aldrig ångrat mitt val av ras, mitt hjärta klappar hårt för WKs. Trots att Jax var ett riktigt impulsköp och att jag flera gånger under hans uppväxt hade mina tvivel på honom kan jag inte tänka mig en hund som passar mig bättre just nu.

Han är en hund att ta med sig överallt, en hund att visa upp, en hund att följa! Han anpassar sig till alla situationer och jag kan alltid lita på att han är sig själv.

Efter nästan åtta år tillsammans tog jag det både oerhört svåra med samtidigt självklara beslutet att låta Jax få ett suveränt pensionärsliv på landet. Han lever numera livet med sin Bengt i skogarna utanför Växjö. Jag får rapporter om att Jax är lycklig och att alla som träffar hon tror att han är en valp. Jag är så tacksam att Jaxon får leva sina sista år där han får göra allt han älskar och hos någon som alltid kan sätta honom först!

FAKTA
Namn: GK VALLH PR Veam’s Balder
Tilltalsnamn: Jax, Jaxon
Reg. nummer: AS39076/2008
Födelsedatum: 3 Maj 2008
Ras: Austalian Stock dog/Working Kelpie
Kön: Hane
SIGNALEMENT
Färg: Blue and tan
Ögonfärg: bärnstensfärgade
Mankhöjd: 51 cm
Vikt: 20 kg
HÄLSA
Höfter: HD grad A
Armbågar: ua (ej skk)
Bogar: ua (ej skk)
Tänder och bett: Fulltandad med korrekt bett
MERITER
Godkänd vallhund
1:pris IK-1, 86 p, 90p och vinst
1:a pris lydnadsklass I
1:a pris lydnadsklass II
2:a pris lydnadsklass III
Genomförst MH (skott=1)

KULLAR
Första kullen: Vanpelts L-kull, 7 valpar u: Vanpelts Alva  —> gå till kullens egen sida

 

 

Annonser