Chip

chippoLille Chip från Khimmies andra kull charmade sig in hos både mig och Mattias så han fick stanna. Han är en trygg, social och glad valp som är oerhört lättlärd och enkel att ha och göra med. Han ÄLSKAR mat, han är följsam och duktig på h
undspråk. Chip är tyst, han gillar att kampa, han är miljöstark, orädd och han är väldans söt.

Såklart ska han bli vallhund men att inte träna honom i lydnad vore en synd då han är suverän på att fokusera, snabb i huvudet och verkligen PÅ i all sort träning.Han tände på får tredje gången han fick träffa dem och vallar koncentrat och lugnt, han vill gärna driva och känns som en stark liten hund.

 

FAKTA
Namn: Keengreens Iron
Tilltalsnamn: Chip, Chippen, Chippo
Reg. nummer: REGV1138/2015
Födelsedatum: 6 februari 2015
Ras: Border Collie
Kön: Hane
SIGNALEMENT
Färg: Trefärgad
Hårlag: långhårig
Ögonfärg: mörka
Mankhöjd: 48 cm
Vikt: 15 kg
HÄLSA
Höfter: för ung
Armbågar: för ung
Tänder och bett: Fulltandad med saxbett
CEA/CH: Carrier
I-GS Test: Normal/Clear
Kryptorchid
MERITER
Inga än så länge

chips

Chip visade sig vara en helt fantastisk hund på många sätt men tyvärr saknade han en testikel och kommer aldrig bli den  hanen som jag kan visa upp, tävla och erbjuda till avel för att representera Keengreens kennel. När jag fick reda på att Tina och ligan på Vilson letade efter en ny sökhund som kändes det helt rätt och i februari 2016 fick han flytta till Nicoline Krulle för att bli hennes nya sökhund men också tävlingshund.

STAMTAVLA

chippen_stam

Bilden på Flippp är lånade från kennel Eazy Working, bilderna på Joe och Key har jag lånat från Vallreg, bilden på Rob är från kennel Walk-On, bilden på Windanns Cima är från kennel Border Betts, bilden på Winda är från Kennel Seglinge, bilderna från Khimmies sida är mina egna eller från Cima på Kelliegården.

Annonser